Syyswiener

Syyswiener

Teollisuus
286 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Wienertaikina
1,000 kg vettä
0,100 kg Valio rasvatonta maitojauhetta
0,020 kg suolaa
0,150 kg sokeria
0,100 kg hiivaa
0,400 kg kananmunia
0,050 kg Valio voita
2,200 kg vehnäjauhoja
1,500 kg Valio Eila® kaulintavoita kaulintaan
5,520 kg 98 kpl á 0,056 kg
Täyte
0,240 kg Valio vaniljakreemijauhetta
0,740 kg vettä
1,568 kg Valio runsashedelmäistä omenapalatäytettä
2,548 kg 98 kpl á 0,026 kg
Pinnalle
0,490 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
0,490 kg 98 kpl á 0,005 kg
8,558 kg 98 kpl á 0,087 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.

  • Kauli taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9x9cm:n paloiksi. Taita kulmat keskelle tanskalaisiksi wienereiksi. Laita wienerit VOILLA-LEIVOTTU-kapseleihin. Nostata wienerit.

  • Voitele kananmunalla ja pursota keskelle vaniljakreemiä.

  • Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Pursota wienereiden pinnalle omenapalatäytettä. Ruiskuta pinnalle kuumahyytelöä

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!