Taateli-juustokakku

Taateli-juustokakku
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Taateli-juustokakku

Taateli-juustokakku

Perinteinen paistettu juustokakku taatelilla maustettuna. Vitriinimyyntiin, tai kahvi- ja kokoustarjoiluihin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset16 annosta

Pohja

0.200 kg
0.100 kg
sokeria
0.089 kg
kananmunaa
0.360 kg
vehnäjauhoja
0.002 kg
leivinjauhetta

Täyte

0.800 kg
0.005 kg
raastettua sitruunankuorta
0.010 kg
sitruunamehua
0.100 kg
sokeria
0.008 kg
vaniljasokeria
0.100 kg
perunajauhoja
0.300 kg
kivettömiä taateleita
0.267 kg
kananmunaa

Ohje

  1. Peitä kahden 24 cm Ø irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja voitele reunat.
  2. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon munat ja kuiva-aineet.
  3. Levitä taikina vuokien pohjalle ja reunoille.
  4. Peita kelmulla ja laita kylmään.
  5. Sekoita tuorejuuston joukkoon kaikki aineet (taatelit hienonnettuna), kananmunat yksitellen viimeiseksi massaa kokoajan vatkaten.
  6. Kaada täyte vuokiin.
  7. Paista 170 asteessa n. 1 h. Peitä pinnat leivinpaperilla kun kakku on saanut kauniin värin.
  8. Jäähdytä ja irroita kakku kylmänä.
kpl
g
1.9 kg
275 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
275 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
275 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.