Taatelikakku

Taatelikakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Taatelikakku

Taatelikakku

Ainekset16 annosta

0.250 kg
kuivattuja taateleita
0.400 kg
vettä
0.340 kg
sokeria
0.400 kg
0.178 kg
kananmunia
0.200 kg
0.009 kg
vaniljasokeria
0.012 kg
leivinjauhetta
0.016 kg
ruokasoodaa
0.500 kg
vehnäjauhoja

Ohje

  1. Keitä taatelit hiljalleen vedessä pehmeiksi. Sekoita joukkoon sokeri ja voi. Lisää kaikki loput aineet.
  2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun GN 1/2-65 -astiaan. Kypsennä kiertoilmauunissa 150 asteessa noin tunti.
kpl
g
2.0 kg
309 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
309 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
309 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.