Taatelikastike

Taatelikastike

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
94 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg kuivattua taatelia
0,040 kg kanelitankoja
1,500 kg Valio omenatäysmehua
1,500 kg vettä
4,000 kg Valio ruokakermaa laktoositon
1,000 kg lihalientä
0,400 kg valmista balsamicokastiketta tumma
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Keitä taatelit, ja kanelitangot omenamehu-vesiseoksessa kunnes taatelit oavt pehmenneet. Poista kanelitangot. Soseuta taatelit.

  • Lisää taatelisoseen joukkoon kerma ja lihaliemi ja viimeistele maku tummalla balsamicosiirapilla. Anna kiehahtaa ja makujen tasaantua hetki. Tarjoile liha- tai linturuokien kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!