Taatelikastike

Taatelikastike
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Taatelikastike

Taatelikastike

Ainekset100 annosta

0.500 kg
kuivattua taatelia
0.040 kg
kanelitankoja
1.500 kg
1.500 kg
vettä
4.000 kg
1.000 kg
lihalientä
0.400 kg
valmista balsamicokastiketta tumma

Ohje

  1. Keitä taatelit, ja kanelitangot omenamehu-vesiseoksessa kunnes taatelit oavt pehmenneet. Poista kanelitangot. Soseuta taatelit.
  2. Lisää taatelisoseen joukkoon kerma ja lihaliemi ja viimeistele maku tummalla balsamicosiirapilla. Anna kiehahtaa ja makujen tasaantua hetki. Tarjoile liha- tai linturuokien kanssa.
kpl
g
8.5 kg
94 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
94 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.