Taco-pohjat kermatäytteille

Valio Food Solutions

Taco-pohjat kermatäytteille

Näillä pohjilla tuot herkullisimmat maut esiin. Saat vitriinin täyteen herkkuja, joista näkyy heti mikä maku on tarjolla.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset24 kpl

Massa

0.250 kg
keltuaisia
0.220 kg
sokeria
0.240 kg
valkuaisia
0.080 kg
maissitärkkelystä
0.140 kg
vehnäjauhoja
0.080 kg
1.010 kg (24 kpl à 0.042 kg)

Mansikkatäyte

0.300 kg
1.000 kg
1.300 kg (24 kpl à 0.054 kg)

Mustikkatäyte

0.250 kg
1.000 kg
1.250 kg (24 kpl à 0.052 kg)

Tuorejuustotäyte

0.300 kg
1.000 kg
0.100 kg
tomusokeria
1.400 kg (24 kpl à 0.058 kg)

Appelsiinisuklaatäyte

0.100 kg
1.000 kg
0.200 kg
tummaa suklaata
0.120 kg
1.420 kg (24 kpl à 0.059 kg)
6.380 kg (24 kpl à 0.266 kg)

Ohje

  1. Vatkaa keltuaiset ja 1/4 sokerista vaahdoksi.
  2. Yhdistä jauhot ja siivilöi. Sulata voi ja anna jäähtyä.
  3. Vatkaa valkuaiset ja loppu sokeri vaahdoksi.
  4. Yhdistä vaahdot ja lisää jauhot kevyesti nostellen.
  5. Lisää loppuvaiheessa sulatettu voi.
  6. Pursota leivinpaperin päälle 12 cm kiekkoja massasta.
  7. Paista 220°C:ssa n.10 min.
  8. Täytä jäähtyneet tacot kermatäytteillä.
  9. Mansikkatäyte

  10. Vaahdota kerma ja lisää mansikkatäyte. Vatkaa tasaiseksi.
  11. Mustikkatäyte

  12. Vaahdota kerma ja lisää mustikkatäyte. Vaahdota tasaiseksi.
  13. Tuorejuustotäyte

  14. Vaahdota kerma ja lisää tomusokeri sekä tuorejuusto. Vaahdota tasaiseksi.
  15. Appelsiinisuklaatäyte

  16. Lämmitä appelsiinimehu ja sulata suklaa joukkoon. Lisää appelsiinikuorihillo joukkoon.
  17. Vaahdota kerma ja lisää n 40°C suklaa seos joukkoon nostellen.
kpl
g
6.4 kg
328 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
328 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
328 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›