Tacos "Crying Tiger Remix"

Tacos "Crying Tiger Remix"
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Tacos "Crying Tiger Remix"

Tacos "Crying Tiger Remix"

Street Food Joulussa voi maistua reippaasti Meksiko. Mausteiset possutacot toimivat loistavasti alkupalana ja baari- tai talviterassitarjottavana. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Petteri Luoto.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.500 kg
Iberico Secreto possua
0.300 kg
kypsää avokadoa kuutioina
0.150 kg
kypsä, tuore ananas paloiteltuna
0.063 kg
punasipulia hienonnettuna
0.050 kg
tuoretta korianteria
0.400 kg
maissitortilloja

Kauhamatkaajan mausterub Iberico Secretolle

0.008 kg
sipulijauhetta
0.002 kg
kuivattua ruohosipulia
0.002 kg
kuivattua timjamia
0.001 kg
jauhettua maustepippuria
0.045 kg
suolaa , Maldon
0.017 kg
fariinisokeria
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.004 kg
valkosipulijauhetta
0.017 kg
kuivattua chiliä , Guajillo hienonnettuna
0.006 kg
savupaprikajauhetta
0.001 kg
muskottipähkinää raastettuna
0.004 kg
kanelia

Crying Tiger "Singapore Juice"

0.030 kg
oliiviöljyä
0.008 kg
kalakastiketta
0.015 kg
tuoretta inkivääriä raastettuna
0.090 kg
limemehua ja -kuorta raastettuna
0.025 kg
ruokokidesokeria
0.020 kg
tuoretta korianteria hienonnettuna
0.017 kg
salottisipulia hienonnettuna
0.025 kg
kevätsipulia hienonnettuna
0.004 kg
valkosipulin kynttä murskattuna
0.004 kg
sitruunaruohoa hienonnettuna
0.002 kg
vihreää chiliä , ilman siemeniä hienonnettuna

Ohje

  1. Hiero Kauhamatkaajan maustesekoitusta possun ”Iberico Secreto” palaan kauttaaltaan.
  2. Paahda possua grillissä, kunnes se on ruskistunut kunnolla. Siirrä possupala 150 °C uuniin, kunnes sisälämpö on 65 °C.
  3. Leikkaa possusta ohuita siivuja tacojen sisään.
  4. Sekoita Crying Tiger liemen raaka-aineet kulhossa.
  5. Leikkaa avocadosta pieniä paloja ja valele ne Crying Tiger liemellä.
  6. Punasipuli hienonnetaan pieniksi kuutioiksi. Ananaksesta leikataan pieniä paloja.
  7. Maissitortillat lämmitetään kuumalla pannulla ja täytetään possuviipaleilla, avocadopaloilla, punasipulilla, ananaksella ja tuoreella korianterilla.
kpl
g
1.4 kg
205 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
205 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
2,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
2,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.