Tähtianiksella maustettu lämmin punakaalihöystö

Tähtianiksella maustettu lämmin punakaalihöystö
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Tähtianiksella maustettu lämmin punakaalihöystö

Tähtianiksella maustettu lämmin punakaalihöystö

Tanskassa perinteinen joulupöydän punakaalihöystö maustetaan nyt tähtianiksella. Tarjoile punakaalia kalan lisukkeena tai osana joulun noutopöytää.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.000 kg
punakaalia
0.150 kg
omenaa
0.085 kg
punasipulia
0.020 kg
0.500 kg
0.200 kg
omenaviinietikkaa
0.100 kg
muscovado sokeria
0.002 kg
mustapippuria myllystä
0.005 kg
tähtianista
0.004 kg
suolaa

Ohje

  1. Suikaloi punakaali tai käytä valmista suikaletta. Raasta omena ja suikaloi sipuli. Sulata voi kattilassa ja lisää kasvikset. Freesaa. Lisää nesteet, sokeri ja mausteet. Hauduta kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes neste on haihtunut.
kpl
g
1.4 kg
59 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
59 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
59 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.