Tähtibagel

Tähtibagel

Teollisuus
201 kcal / 100g
Bagel on moneen eri täytteeseen mukautuva. Lohi ja tuorejuusto sopii erinomaisesti, mutta anna mielikuvituksen laukata ja valmista erilaisilla täytteillä vastuttamattomia herkkuja.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
1,000 kg vettä
0,050 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,070 kg hiivaa
0,030 kg suolaa
0,025 kg sokeria
0,100 kg Valio voita
1,700 kg vehnäjauhoja
2,975 kg 49 kpl á 0,061 kg
Pinnalle
0,300 kg seesaminsiemeniä
0,300 kg 49 kpl á 0,006 kg
Täytteeksi
3,000 kg Valio kylmäsavu kirjolohifileetä
1,000 kg Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
0,250 kg tuoretta tilliä
0,425 kg romainesalaattia suikaloituna
0,100 kg sitruunamehua
4,775 kg 49 kpl á 0,097 kg
8,050 kg 49 kpl á 0,164 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Taikina
  • Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.

  • Leivo taikinasta 60 g:n painoisia paloja.

  • Paina tähtistanssilla keskeltä. Aukaise keskeltä sakarat reunoille.

  • Kostuta pinta ja kasta palat siemeniin.

  • Nostata.

  • Paista 220°C:ssa n.10 min.

Täyte
  • Halkaise bagelit ja täytä tuorejuustolla, kylmäsavulohella ja sitruunamehulla maustetulla tilli-romainesalaatilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!