Tandooriravut ja mintturaita

Tandooriravut ja mintturaita
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Tandooriravut ja mintturaita

Tandooriravut ja mintturaita

Ainekset5 annosta

0.500 kg
rapuja (tiikeriravun pyrstöjä, raaka kuorittu)

Marinadi

0.010 kg
inkivääritahnaa
0.010 kg
valkosipulia murskattuna
0.010 kg
sitruunamehua
0.005 kg
chilijauhetta
0.005 kg
garam masala -maustesekoitusta
0.010 kg
ruokaöljyä

Kastike

0.200 kg
0.092 kg
tuoretta kurkkua
0.010 kg
inkivääritahnaa
0.010 kg
suolaa
0.010 kg
valkosipulia murskattuna
0.002 kg
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Sulata ravut jääkaapissa.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää marinadi sulaneiden rapujen joukkoon. Anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
  3. Sekoita raitakastikkeen aineet keskenään ja hienonna mintunlehdet joukkoon. Paista ravut uunipellillä uunissa 220 asteessa n. 5 min. Tarjoa ravut mintturaidan kanssa
kpl
g
0.9 kg
82 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
82 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.