Tanskalainen punakaali

Tanskalainen punakaali
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Tanskalainen punakaali

Tanskalainen punakaali

Tanskalaiseen jouluun kuuluva punakaalipaistos toimii hienosti lisukkeena sekä lautasannoksissa että noutopöydässä. Tämä resepti on osa Valio Aimo Joulu 2022 -kokonaisuutta. Reseptin on kehittänyt Pipsa Hurmerinta.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.000 kg
punakaalia
0.200 kg
punaviinietikkaa
0.150 kg
mustaherukkamehua
0.100 kg
sokeria
0.005 kg
suolaa
0.070 kg
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Viipaloi kaali ohueksi. Laita kaali isoon kattilaan ja kaada sen päälle etikka. Anna kypsyä miedolla lämmöllä puolisen tuntia, välillä sekoittaen. Lisää loput ainekset ja jatka kypsennystä noin puolisen tuntia, tai kunnes kaali on pehmeää ja silkkistä. Tarkasta suolan määrä. Kaali saa olla etikkaista vastapainona lohen makeudelle.
  2. Koristele korianterin lehdillä. Tarjoa esim. Kardemummalohen lisukkeena.
kpl
g
1.1 kg
56 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
56 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
56 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.