Siirry sisältöön
Tapassalaatti

Tapassalaatti

Tapassalaatti

Ainekset

  • 0,500 kg tuorepastaa
  • 0,200 kg valkosipulitäytteisiä oliiveja
  • 0,200 kg aurinkokuivattuja tomaattikuutioita öljyssä
  • 0,200 kg säilöttyjä artisokan sydämiä
  • 0,600 kg salaattisekoitusta (jäävuorisalaatti, rucola yms.)
  • 0,200 kg kirsikkatomaatteja
  • 0,300 kg keitettyä perunaa isoina lohkoina

Pinnalle

Koristeluun

  • 0,010 kg tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kypsennä pasta ohjeen mukaisesti.
  2. Sekoita joukkoon oliivit, aurinkokuivatut tomaattikuutiot liemineen ja artisokan sydämet. Jäähdytä.
  3. Pese, huuhdo ja linkoa salaatit. Levitä salaattisekoitus laakean tarjoiluastian pohjalle.
  4. Lisää jäähtynyt pasta salaattipedille sekä paloitellut kirsikkatomaatit.
  5. Ripottele pinnalle juustokuutiot ja auringonkukansiemeniä. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä.
  6. Voit tarjota salaatin Valio kaura-ciabatasämpylöiden kera.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 265 kcal
Proteiini 9,2 g
Hiilihydraatti 29 g
Rasva 11,4 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 1,9 g
Kalsium 116,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 16,9 g
Rasva 6,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search