Tapassalaatti

Valio Food Solutions

Tapassalaatti

Ainekset15 annosta

0.500 kg
tuorepastaa
0.200 kg
valkosipulitäytteisiä oliiveja
0.200 kg
aurinkokuivattuja tomaattikuutioita öljyssä
0.200 kg
säilöttyjä artisokan sydämiä
0.600 kg
salaattisekoitusta (jäävuorisalaatti, rucola, tammenlehti, yms.)
0.194 kg
kirsikkatomaatteja
0.210 kg
keitettyä perunaa isoina lohkoina

Pinnalle

0.300 kg
0.050 kg
auringonkukansiemeniä paahdettuina

Koristeluun

0.010 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kypsennä pasta ohjeen mukaisesti.
  2. Sekoita joukkoon oliivit, aurinkokuivatut tomaattikuutiot liemineen ja artisokan sydämet. Jäähdytä.
  3. Pese, huuhdo ja linkoa salaatit. Levitä salaattisekoitus laakean tarjoiluastian pohjalle.
  4. Lisää jäähtynyt pasta salaattipedille sekä paloitellut kirsikkatomaatit.
  5. Ripottele pinnalle juustokuutiot ja auringonkukansiemeniä. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä.
  6. Voit tarjota salaatin Valio kaura-ciabatasämpylöiden kera.
kpl
g
2.7 kg
160 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
160 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
77 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
77 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›