Tartaletti Crema Catalana

Valio Food Solutions

Tartaletti Crema Catalana

Ainekset10 annosta

0.500 kg

Täyte

0.500 kg
0.042 kg
sitruuna
0.100 kg
luomu kananmunan keltuaista
0.120 kg
sokeria
0.005 kg
kanelitanko
0.008 kg
vaniljatanko

Päälle

0.000 kg
ruokokidesokeria

Ohje

  1. Kaulitse murotaikinalevy ja ota siitä 10 läpimitaltaan 9 cm suuruisia savariinivuokaan sopivia paloja.
  2. Voitele vuoat huolellisesti ja lisää murotaikinapalat painellen taikina vuokien yläreunoihin asti.
  3. Paista 185 asteessa n. 6 min tai kunnes taikina on kypsynyt.
  4. Täyte

  5. Raasta sitruunasta keltainen kuori halkaise sitruuna ja purista mehu kattilaan.
  6. Sekoita kaikki täytteen aineet kattilassa
  7. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen n 10 min kunnes munan keltuaiset kypsyvät.
  8. Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi ja annostele se tartalettipohjien päälle.
  9. Lisää ruokokidesokeri pinnalle juuri ennen tarjoilua ja polta sokeri lasimaiseksi pinnaksi.
kpl
g
1.2 kg
383 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
383 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
383 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›