Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Tartarsilakat
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Tartarsilakat
Tartarsilakat
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
35 annosta
1.000 kg
FS silakkafileitä
Liemi
0.600 kg
vettä
0.200 kg
väkiviinaetikkaa
0.036 kg
suolaa
0.030 kg
sokeria
Kastike
0.400 kg
Valio ruokajogurttia
0.400 kg
sinappista kurkkusalaattia
Ohje
Kuumenna liemen ainekset. Sulata silakkafileet ja anna olla etikkaliemessä yön yli.
Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada liemi pois ja leikkaa silakkafileet annospaloiksi. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna marinoitua kylmässä vähintään vuorokausi.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.4 kg
Gluteeniton
Laktoositon
98
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS silakkafilee 5 kg (25-50 g) vastuullinen valinta
Valio turkkilainen ruokajogurtti 2 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
98 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
98 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›