Siirry sisältöön
Tartarsilakat

Tartarsilakat

Tartarsilakat

Ainekset

  • 1,000 kg silakkafileitä, pakaste

Liemi

  • 0,600 kg vettä
  • 0,200 kg väkiviinaetikkaa
  • 0,036 kg suolaa
  • 0,030 kg sokeria

Kastike


Ohje

  1. Kuumenna liemen ainekset. Sulata silakkafileet ja anna olla etikkaliemessä yön yli.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada liemi pois ja leikkaa silakkafileet annospaloiksi. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna marinoitua kylmässä vähintään vuorokausi.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 75 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 4,8 g
Rasva 3,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1,2 g
Kalsium 43,7 mg
D-vitamiini 5,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 183 kcal
Proteiini 12,3 g
Hiilihydraatti 11,7 g
Rasva 9 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 2,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search