Tartarsilakat

Valio Food Solutions

Tartarsilakat

Ainekset35 annosta

1.000 kg

Liemi

0.600 kg
vettä
0.200 kg
väkiviinaetikkaa
0.036 kg
suolaa
0.030 kg
sokeria

Kastike

0.400 kg
0.400 kg
sinappista kurkkusalaattia

Ohje

  1. Kuumenna liemen ainekset. Sulata silakkafileet ja anna olla etikkaliemessä yön yli.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Kaada liemi pois ja leikkaa silakkafileet annospaloiksi. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna marinoitua kylmässä vähintään vuorokausi.
kpl
g
1.4 kg
98 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
98 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›