Tarte tatin

Valio Food Solutions

Tarte tatin

Ohje

  1. Viipaloi voi ja levitä viipaleet matalareunaiselle 1/1 GN-uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele sokeri tasaisesti voin päälle.
  2. Asettele jäiset omenalohkot sokeri-voikerroksen päälle.
  3. Peitä pelti yhdellä kokonaisella ja yhdellä puolikkaalla murotaikinalevyllä. Paista 185 °C uunissa 15 min ilman kantta ja jatka kannella/pellillä peitettynä n. 1h. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  4. Kumoa huoneenlämpöiseksi jäähdytetty piirakka tarjoiluvadille, poista leivinpaperi ja tarjoile vaahdotetun crème fraîchen kanssa.
kpl
g
2.5 kg
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.