Tarte tatin

Tarte tatin
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Tarte tatin

Tarte tatin on haastava jälkiruoka, mutta tämä versio toimii pomminvarmasti. Suunniteltu erityisesti sopimaan lounasjälkiruoaksi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ohje

  1. Viipaloi voi ja levitä viipaleet matalareunaiselle 1/1 GN-uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele sokeri tasaisesti voin päälle.
  2. Asettele jäiset omenalohkot sokeri-voikerroksen päälle.
  3. Peitä pelti yhdellä kokonaisella ja yhdellä puolikkaalla murotaikinalevyllä. Paista 185 °C uunissa 15 min ilman kantta ja jatka kannella/pellillä peitettynä n. 1h. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi.
  4. Kumoa huoneenlämpöiseksi jäähdytetty piirakka tarjoiluvadille, poista leivinpaperi ja tarjoile vaahdotetun crème fraîchen kanssa.
kpl
g
2.5 kg
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.