Tasavallan toscakakku

Valio Food Solutions

Tasavallan toscakakku

Ainekset20 annosta

0.267 kg
kananmunia
0.340 kg
sokeria
0.520 kg
vehnäjauhoja
0.011 kg
leivinjauhetta
0.200 kg
0.300 kg

Kuorrutus

0.150 kg
0.200 kg
mantelilastuja
0.255 kg
sokeria
0.100 kg
0.020 kg
vehnäjauhoja

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää jauho-leivinjauheseos sekä maito ja voisula.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa noin 10 minuuttia.
  3. Kiehauta kuorrutusaineet ja levitä puolikypsän pohjan päälle. Paista kakkua vielä 175 asteessa noin 15 minuuttia eli kauniin vaalean ruskeaksi.
kpl
g
2.1 kg
405 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
405 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
405 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›