Täytepitko

Valio Food Solutions

Täytepitko

Ainekset17 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.885 kg (17 kpl á 0.287 kg)

Täyte

0.640 kg
vettä
0.210 kg
0.850 kg (17 kpl á 0.050 kg)

Päälle

1.020 kg
1.020 kg (17 kpl á 0.060 kg)
6.755 kg (17 kpl á 0.397 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Tee taikinasta 280 g:n painoisia kolmella letitettyjä pitkoja. Nostata pitkot.
  3. Paina nousseiden pitkojen keskelle vako.Voitele kananmunalla. Pursota pinnalle raidat vaniljakreemiä ja ananas-greippitäytettä.
  4. Paista pitkot 200 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia.
kpl
g
6.7 kg
260 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
260 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
260 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.