Täytetty joulupullakranssi

Valio Food Solutions

Täytetty joulupullakranssi

Täytetty joulupullakranssi

Mehevä ja herkullinen kranssi sopii juhlapöytiin. Herkullinen täyte Valion vanilja-tuorejuustotäytteestä ja mantelimassasta tuo laadukkaan maun ja säilyvyyttä.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.400 kg
sokeria
0.025 kg
suolaa
0.200 kg
kananmunia
0.150 kg
hiivaa
0.500 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
0.016 kg
kardemummaa
4.966 kg (8 kpl à 0.621 kg)

Täyte

1.500 kg
Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
0.800 kg
mantelimassaa
0.250 kg
rusinoita
2.550 kg (8 kpl à 0.319 kg)

Viimeistelyyn

0.350 kg
pomadaa
0.350 kg (8 kpl à 0.044 kg)
7.866 kg (8 kpl à 0.983 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina.
  2. Anna taikinan levätä 20 min.
  3. Sekoita mantelimassasta ja vanilja-tuorejuustotäytteestä tasainen täyte.
  4. Kauli taikina 3mm:n vahvuiseksi.
  5. Leikkaa 20 cm:n kaistaleiksi.
  6. Levitä täyte taikinan päälle ja ripottele rusinat pinnalle.
  7. Rullaa ja paloittele 40cm paloiksi.
  8. Muotoile kranssiksi. Leikkaa saksilla pintakuviointi.
  9. Nostata. Voitele kananmunalla.
  10. Paista 200 °C:ssa.
  11. Jäähdytä ja glaseeraa ohuelti pomadalla.
kpl
g
7.8 kg
298 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
298 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
298 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›