Täytetty porsaanfilee

Täytetty porsaanfilee
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Täytetty porsaanfilee

Täytetty porsaanfilee

Ainekset3 annosta

0.700 kg
porsaan sisäfileetä

Täyte

0.127 kg
salottisipulia
0.080 kg
pähkinärouhetta
0.800 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.100 kg
0.000 kg
sitruunankuorta raastettuna

Kastike

1.000 kg
demi-glace kastikepohjaa
0.100 kg
tummaa lager-olutta
0.000 kg
tuoreita yrttejä
0.100 kg

Selleripyree

0.375 kg
juuriselleriä
0.000 kg
0.100 kg
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Kuullota sipuli pannussa, lisää pähkinät, sekä loput täytteen aineksista.
  2. Leikkaa filee auki ja täytä.
  3. Sido rullaksi.
  4. Paista pinta pannulla ja kypsennä uunissa 150 asteessa n. 15 min. (Sisälämpötila 68 astetta).
  5. Kastike

  6. Keitä kastikepohjaa ja olutta, kunnes kastike on tiivistynyt puoleen.(n. 5dl)
  7. Kiehauta yrttejä kastikepohjassa n. 10 min.
  8. Vatkaa voi kastikkeen joukkoon.
  9. Selleripyree

  10. Keitä sellerit maidossa kypsiksi.
  11. Soseuta selleri voin kanssa ja mausta suolalla
kpl
g
0.5 kg
209 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
209 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
14,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
209 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
14,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.