Täytetty rieskataco

Valio Food Solutions

Täytetty rieskataco

Rapeaa kalaa, makeaksi pikkelöityjä vihanneksia ja piimäcremeä kiedottuna maukkaan perunarieskan sisään. Tämä täytetty rieskataco taipuu vitriiniin välipalatuotteeksi tai herkkulounaaksi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.200 kg
1.000 kg
0.200 kg
vuonankaalia

Piimäcreme

0.500 kg
0.250 kg
0.050 kg
limemehua
0.020 kg
tuoretta korianteria
0.010 kg
tuoretta minttua

Pikkelöidyt vihannekset

0.400 kg
vettä
0.200 kg
sokeria
0.100 kg
valkoviinietikkaa
0.010 kg
sinapinsiemeniä
0.010 kg
fenkolinsiemeniä
0.005 kg
laakerinlehtiä
0.010 kg
kokonaista valkopippuria
0.010 kg
tuoretta tilliä
1.000 kg

Maustamiseen

0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Piimäcreme

  2. Vaahdota crème fraîche monitoimikoneessa.
  3. Lisää piimä, limemehu, korianteri, minttu ja jatka sekoittamista.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Pikkelöidyt vihannekset

  6. Mittaa kattilaan vesi, sokeri, valkoviinietikka ja mausteet. Kiehauta ja anna seoksen jäähtyä mausteiden kanssa. Siivilöi liemi.
  7. Höyrytä vihannessuikaleet 100 °C höyryssä 2 minuuttia. Jäähdytä välittömästi.
  8. Kaada pikkeliliemi vihannesten joukkoon. Vakumoi.
  9. Kokoaminen

  10. Paista siemenkuorrutettu kalafileepala jäisenä kiertoilmauunissa 175 °C 10-15 min tai yhdistelmätoiminnolla 200 °C kosteus 30 % .
  11. Leikkaa perunarieskalevy kuuteen osaan. Asettele rieskapalan päälle vuonankaali, pikkelivihannekset, piimäcreme ja siemenkuorrutettu kalafileepala. Koristele tuoreella tillillä.
kpl
g
3.2 kg
155 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
155 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
155 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.