Rapeaa kalaa, makeaksi pikkelöityjä vihanneksia ja piimäcremeä kiedottuna maukkaan perunarieskan sisään. Tämä täytetty rieskataco taipuu vitriiniin välipalatuotteeksi tai herkkulounaaksi.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Rapeaa kalaa, makeaksi pikkelöityjä vihanneksia ja piimäcremeä kiedottuna maukkaan perunarieskan sisään. Tämä täytetty rieskataco taipuu vitriiniin välipalatuotteeksi tai herkkulounaaksi.
1.200 kg | FS siemenkuorrutettua kalafileepalaa |
1.020 kg | Valio GN -pizzapohja |
0.200 kg | vuonankaalia |
Piimäcreme | |
---|---|
0.500 kg | |
0.250 kg | |
0.050 kg | limemehua |
0.020 kg | tuoretta korianteria |
0.010 kg | tuoretta minttua |
Pikkelöidyt vihannekset | |
0.400 kg | vettä |
0.200 kg | sokeria |
0.100 kg | valkoviinietikkaa |
0.010 kg | sinapinsiemeniä |
0.010 kg | fenkolinsiemeniä |
0.005 kg | laakerinlehtiä |
0.010 kg | kokonaista valkopippuria |
0.010 kg | tuoretta tilliä |
1.000 kg | |
Maustamiseen | |
0.000 kg | suolaa |
0.000 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.