Teriyaki-lohivartaat

Teriyaki-lohivartaat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Teriyaki-lohivartaat

Teriyaki-lohivartaat

Herkullista teriyakilohta lounaalle tai edustustarjoiluihin ja sesongin tilaisuuksiin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

1.500 kg
0.000 kg
grillivarrastikkuja
0.008 kg
sormisuolaa

Marinadi

0.200 kg
teriyakikastiketta
0.002 kg
jauhettua maustepippuria

Ohje

  1. Sulata lohisuikaleet ja valuta sulamisnesteet pois.
  2. Tikuta kalat varrastikuilla ja mausta suolalla.
  3. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja marinoi lohet. Anna marinoitua muutama tunti.
  4. Aseta kalat leivinpaperilla vuoratulle GN pellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Parhaan paistopinnan saat paistamalla lohet voissa pannulla.
kpl
g
1.5 kg
202 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
202 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.