Siirry sisältöön
Teriyaki-lohivartaat

Teriyaki-lohivartaat

Herkullista teriyakilohta lounaalle tai edustustarjoiluihin ja sesongin tilaisuuksiin.

Teriyaki-lohivartaat

Ainekset

Marinadi

  • 0,200 kg teriyakikastiketta
  • 0,002 kg jauhettua maustepippuria

Ohje

  1. Sulata lohisuikaleet ja valuta sulamisnesteet pois.
  2. Tikuta kalat varrastikuilla ja mausta suolalla.
  3. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja marinoi lohet. Anna marinoitua muutama tunti.
  4. Aseta kalat leivinpaperilla vuoratulle GN pellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Parhaan paistopinnan saat paistamalla lohet voissa pannulla.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 327 kcal
Proteiini 28,6 g
Hiilihydraatti 5,2 g
Rasva 21 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1,5 g
Kalsium 10,4 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal
Proteiini 19,2 g
Hiilihydraatti 3,5 g
Rasva 14,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,8 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • grillivarrastikkuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search