Teriyaki-lohivartaat

Valio Food Solutions

Teriyaki-lohivartaat

Ainekset10 annosta

1.500 kg
0.000 kg
grillivarrastikkuja
0.008 kg
sormisuolaa

Marinadi

0.200 kg
teriyakikastiketta
0.002 kg
jauhettua maustepippuria

Lisäksi

2.500 kg

Ohje

  1. Sulata lohisuikaleet ja valuta sulamisnesteet pois.
  2. Tikuta kalat varrastikuilla ja mausta suolalla.
  3. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja marinoi lohet. Anna marinoitua muutama tunti.
  4. Aseta kalat leivinpaperilla vuoratulle GN pellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Parhaan paistopinnan saat paistamalla lohet voissa pannulla.
  5. Tarjoile kypsennetyn ja kuuman Kalifornia mixin kanssa.
kpl
g
3.0 kg
98 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
98 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.