Teriyaki Mifu-salaatti

Valio Food Solutions

Teriyaki Mifu-salaatti

Teriyaki-Mifun ja parsakaalin yhdistelmä toimii erinomaisesti niin lounassalaattina kuin lämpimänä lisukkeena.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.000 kg
0.500 kg
0.025 kg
punaista chiliä
0.040 kg
tuoretta korianteria
0.010 kg
mustia seesaminsiemeniä
0.050 kg
0.000 kg
limemehua

Teriyaki

0.100 kg
soijakastiketta
0.100 kg
sokeria
0.100 kg
sakea

Ohje

  1. Mittaa kattilaan soijakastike, sokeri ja sake. Redusoi puoleen miedolla lämmöllä niin, ettei seos missään vaiheessa kiehu.
  2. Kuumenna parsakaalit 100 °C höyryssä 2 minuutin ajan. Jäähdytä.
  3. Ruskista Mifusuikaleet pannulla Oivariini rasvassa. Glaseeraa teriyakilla ja jäähdytä.
  4. Sekoita raaka-aineet keskenään ja mausta seesaminsiemenillä, korianterilla ja limemehulla.
kpl
g
1.6 kg
109 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
109 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
237 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
237 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.