Tervagraavattua silakkaa ja sinappikastiketta

Valio Food Solutions

Tervagraavattua silakkaa ja sinappikastiketta

Ainekset10 annosta

0.500 kg
0.020 kg
merisuolaa
0.050 kg
likööriä Tervamaku
0.015 kg
sokeria
0.005 kg
jauhettua valkopippuria

Kastike

0.200 kg
0.030 kg
Dijon-sinappia
0.015 kg
hunajaa
0.000 kg
rouhittua mustapippuria
0.000 kg
suolaa

Ohje

  1. Asettele fileet lomittain tarjoiluastiaan. Ripottele päälle merisuola. Pane loput ainekset kattilaan ja kiehauta seos, että alkoholi haihtuu. Anna jäähtyä. Valele silakkafileeviipaleet jäähtyneellä mausteliemellä ja anna maustua huoneenlämmössä ensin puoli tuntia ja sitten peitettynä jääkaapissa seuraavaan päivään. Kastike: Sekoita aineet keskenään ja anna makuuntua kylmässä
kpl
g
0.8 kg
149 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
149 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,6 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
2,6 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.