Teksasilaisessa chilissä ei ole mitään ylimääräistä. Murea liha ja syvät maut koukuttavat niin, että tulisuudesta huolimatta himoitset vain lisää ja lisää.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Teksasilaisessa chilissä ei ole mitään ylimääräistä. Murea liha ja syvät maut koukuttavat niin, että tulisuudesta huolimatta himoitset vain lisää ja lisää.
Chili | |
---|---|
6.000 kg | naudan rintaa |
0.400 kg | |
1.275 kg | pakastesipulikuutioita |
0.100 kg | valkosipulikuutioita, pakaste |
0.010 kg | cayennepippuria |
0.010 kg | kuivattua savuchipotlea |
0.010 kg | chilihiutaleita |
0.010 kg | ancho chilimaustetta |
0.030 kg | punaista chiliä |
0.010 kg | juustokuminaa |
0.010 kg | paprikajauhetta |
0.010 kg | savupaprikajauhetta |
0.300 kg | maissijauhoja |
2.000 kg | lihalientä |
1.000 kg | tummaa olutta |
0.050 kg | tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria |
0.100 kg | limemehua |
0.000 kg | savusuolaa |
0.500 kg | |
0.050 kg | tuoretta korianteria |
Tuunatut ranet | |
7.000 kg | ranskanperunoita |
0.500 kg | |
0.200 kg | paahdettua sipulia |
0.085 kg | kevätsipulia |
0.500 kg | |
0.100 kg | väkiviinaetikkaa |
0.200 kg | sokeria |
0.300 kg | vettä |
0.100 kg | vihreää chiliä |
0.100 kg | punaista chiliä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.