Texas Chili ja tuunatut ranet

Texas Chili ja tuunatut ranet
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Texas Chili ja tuunatut ranet

Texas Chili ja tuunatut ranet

Teksasilaisessa chilissä ei ole mitään ylimääräistä. Murea liha ja syvät maut koukuttavat niin, että tulisuudesta huolimatta himoitset vain lisää ja lisää.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 annosta

Chili

6.000 kg
naudan rintaa
0.400 kg
1.275 kg
pakastesipulikuutioita
0.100 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.010 kg
cayennepippuria
0.010 kg
kuivattua savuchipotlea
0.010 kg
chilihiutaleita
0.010 kg
ancho chilimaustetta
0.030 kg
punaista chiliä
0.010 kg
juustokuminaa
0.010 kg
paprikajauhetta
0.010 kg
savupaprikajauhetta
0.300 kg
maissijauhoja
2.000 kg
lihalientä
1.000 kg
tummaa olutta
0.050 kg
tummaa sokeria, esim. intiaani- tai ruokokidesokeria
0.100 kg
limemehua
0.000 kg
savusuolaa
0.500 kg
0.050 kg
tuoretta korianteria

Tuunatut ranet

7.000 kg
ranskanperunoita
0.500 kg
0.200 kg
paahdettua sipulia
0.085 kg
kevätsipulia
0.500 kg
0.100 kg
väkiviinaetikkaa
0.200 kg
sokeria
0.300 kg
vettä
0.100 kg
vihreää chiliä
0.100 kg
punaista chiliä

Ohje

  1. Chili

  2. Kuutioi ja ruskista härän rinta voissa. Lisää sipulit, chilit ja mausteet ja jatka freesaamista vielä hetki. Sekoita sekaan maissijauho ja lisää lihaliemi ja tumma olut. Hämmennä ja anna hautua miedolla lämmöllä 3-5 h, tai kunnes mureaa. Lisää tarvittaessa lihalientä.
  3. Mausta limemehulla ja savusuolalla. Tarjoile smetanan ja hienonnetun korianterin kera.
  4. Tuunatut ranet

  5. Kiehauta sokeri, vesi ja etikka. Jäähdytä liemi ja lisää joukkoon hienonnetut chilit. Vakumoi. Anna maustua ja siivilöi.
  6. Paahda ranskalaiset rapeiksi, mausta suolalla ja tuunaa Koskenlaskija cheddarin, pikkelöityjen chilien, kevätsipulin, paahdetun sipulin ja juustoraasteen kanssa.
kpl
g
16.0 kg
186 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
186 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.