Texmex-pastavuoka kylmävalmistettuna padassa

Texmex-pastavuoka kylmävalmistettuna padassa
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Texmex-pastavuoka kylmävalmistettuna padassa

Texmex-pastavuoka kylmävalmistettuna padassa

Golden & Green vegekuutoista kylmävalmistettu kasvispohjainen pastavuoka.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

1.500 kg
kylmää vettä
0.900 kg
0.800 kg
tomaattimurskaa
0.100 kg
tomaattipyreetä
0.350 kg
0.800 kg
täysjyvä lasagne piccolo pastaa
0.800 kg
0.100 kg
0.400 kg
0.130 kg
kylmätärkkelystä
0.002 kg
chilijauhetta
0.003 kg
valkosipulijauhetta
0.002 kg
juustokuminaa
0.001 kg
kuivattua oreganoa
0.030 kg
suolaa
0.002 kg
rouhittua mustapippuria
0.150 kg
0.080 kg
nachos-chipsejä

Ohje

  1. Annostele vesi ja Valio Ruoka 15% laktoositon pataan ( enintään noin 1/3 osa padan tilavuudesta ). Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kuivamausteet, sekoita. Käynnistä pata ( noin 80 kierrosta yhteen suuntaan ) ja ripottele kuiva-aineseos rauhallisesti nesteiden joukkoon. Pienennä kierroksia ja lisää loput raaka-aineet paitsi pasta, sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi pasta, sekoita massa tasaiseksi .
  2. Annostele massa GN-vuokiin. Ripottele pinnalle ennen paistoa murennettuja nacho-chipsejä sekä Valio juustoraasteseosta. Paista yhdistelmäpaistolla 130 asteessa noin 50 minuuttia, ruskista tarvittaessa lopussa 5 minuuttia kuivapaistolla 160 asteessa. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
kpl
g
6.2 kg
139 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
139 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.