The Laskiaispulla

The Laskiaispulla
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

The Laskiaispulla

The Laskiaispulla

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset85 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.115 kg (85 kpl à 0.060 kg)

Täyte 1

1.275 kg
1.275 kg (85 kpl à 0.015 kg)

Täyte 2

2.000 kg
0.500 kg
Mantelin makuista suklaata ( esim. Valrhona Inspiration Almond )
0.200 kg
2.700 kg (85 kpl à 0.032 kg)
9.090 kg (85 kpl à 0.107 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuuteen. Leikkaa 25 cm:n kaistaleiksi. Levitä mansikkamarmelaadia ohut kerros ja rullaa.
  3. Nostata pullat.
  4. Voitele pullat kananmunalla. Ripottele pinnalle mantelilastuja. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  5. Jäähdytä.
  6. Valmista mantelimousse sulattamalla suklaa ja lisää lämmitetty maito.
  7. Sekoita tasaiseksi seokseksi.
  8. Lisää vaahdotetun kerman sekaan.
  9. Halkaise pullat ja täytä mantelimoussella.
kpl
g
5.1 kg
310 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
310 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.