Tiikerikakku

Tiikerikakku
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Tiikerikakku

Tiikerikakku

Ainekset50 annosta

0.800 kg
0.500 kg
sokeria
0.640 kg
kananmunaa
0.800 kg
vehnäjauhoja
0.030 kg
leivinjauhetta
0.030 kg
vaniljasokeria
1.000 kg
0.050 kg
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Voitele ja korppujauhota GN 1/2-100 vuoka
  2. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen, vatkaa hyvin.
  3. Yhdistä muut kuivat aineet paitsi kaakaojauhe. Siivilöi kakkutaikinaan vuorotellen kuivien aineiden seosta ja lisää välillä kermaa.
  4. Ota 1/3 kakkutaikinaa erilleen. Siivilöi ja sekoita siihen kaakaojauhe.
  5. Kaada puolet vaaleasta kakkutaikinasta vuokaan. Lusikoi väliin tumma taikina. Lisää päälle loppu vaalea taikina.
  6. Pistele haarukalla taikinan läpi sieltä täältä. Näin tehden tumma ja vaalea taikina sekoittuvat kauniiksi raidaksi.
  7. Paista Tiikerikakku 175 asteessa 50 min tai kunnes kakku on kypsä.
  8. Kumoa hiukan jäähtyneenä.
kpl
g
3.5 kg
395 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
395 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
395 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.