Tilliliha täysin uudella tapaa. Glaseeratun härän rinnan kruunaa täyteläinen kanakerma ja tilliöljy. Tarjoile joko lautasannoksena tai lounaslinjaston pääruokana.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Tilliliha täysin uudella tapaa. Glaseeratun härän rinnan kruunaa täyteläinen kanakerma ja tilliöljy. Tarjoile joko lautasannoksena tai lounaslinjaston pääruokana.
Tilliglaseerattu härän rinta | |
---|---|
3.000 kg | ylikypsää härän rintaa |
0.500 kg | demi-glace kastikepohjaa , Sooci |
0.050 kg | muscovado sokeria |
0.050 kg | valkoviinietikkaa |
0.100 kg | tuoretta tilliä |
0.100 kg | pankojauhoja |
0.010 kg | suolaa |
Kanakerma | |
2.000 kg | paahdettua kanalientä , Sooci |
1.000 kg | |
0.005 kg | suolaa |
Tilliöljy | |
0.300 kg | tuoretta tilliä |
0.300 kg | rypsiöljyä |
Mustaleima-tilliperunat | |
2.100 kg | perunaa |
0.100 kg | rypsiöljyä |
0.200 kg | |
0.020 kg | tilliä |
0.010 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.