Tippaleipämunkki

Tippaleipämunkki

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
318 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,650 kg Valio pikkupullia laktoositon
Lisäksi
0,200 kg tippaleipää
0,050 kg sokeria
  Valio vadelmahilloa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Uppopaista sulaneet ja kohotetut pullat kypsiksi.

  • Jauha tippaleivät hienoksi kutterissa. Lisää sokeri.

  • Pyörittele pullat tippaleipä-sokerissa.

  • Täytä vadelmahillolla.

  • Voit valmistaa myös munkkirinkeleitä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!