Tiramisu amara

Tiramisu amara
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Tiramisu amara

Tiramisu amara

Ainekset88 kpl

Pohja

0.430 kg
0.430 kg (88 kpl à 0.005 kg)

Kostutukseen

0.200 kg
0.200 kg (88 kpl à 0.002 kg)

Täyte

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.020 kg
vanilliinisokeria
0.200 kg
0.040 kg
liivatelehteä
1.500 kg
0.030 kg
sitruslikööriä
3.090 kg (88 kpl à 0.035 kg)

Pinnalle

0.013 kg
kaakaojauhetta
0.002 kg
kanelia
0.015 kg (88 kpl à 0.000 kg)
3.735 kg (88 kpl à 0.042 kg)

Ohje

  1. Kostuta tumma vetopohja appelsiinimehulla.
  2. Valmista täyte: Sekoita Viola tuorejuuston joukkoon sokeri, vanilliinisokeri ja likööri. Kuumenna appelsiinimehu kiehumispisteeseen ja liuota siihen kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Kaada seos Viola tuorejuustoseoksen joukkoon ja sekoita hyvin. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma
  3. Levita täyte kerrokseksi vetopohjan päälle. Anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia.
  4. Leikkaa hyytynyt levy 5x5 cm:n paloiksi. Siivilöi pinnalle kaakao-kaneliseosta.
kpl
g
3.7 kg
303 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
303 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
303 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.