Tiramisu eclair

Tiramisu eclair
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Tiramisu eclair

Tiramisu eclair

Eclair ja tiramisu muodostavat tässä hybridileivonnaisen, jonka tuttu herkullinen vastustamaton maku toimii aina.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

Eclairmassa

0.320 kg
0.320 kg
0.320 kg
vettä
0.008 kg
suolaa
0.320 kg
vehnäjauhoja
0.560 kg
kananmunia
0.012 kg
vaniljasokeria
1.860 kg (50 kpl à 0.037 kg)

Täyte ja kuorrutus

2.000 kg
0.400 kg
0.640 kg
0.004 kg
pikakahvijauhetta
0.100 kg
mantelilikööriä
3.144 kg (50 kpl à 0.063 kg)

Koristeluun

0.050 kg
kaakaojauhetta
0.050 kg (50 kpl à 0.001 kg)
5.054 kg (50 kpl à 0.101 kg)

Ohje

  1. Eclairmassa

  2. Laita kattilaan maito, voi, vesi ja suola. Kiehauta seos.
  3. Lisää jauhot kerralla kattilaan ja sekoita massa tasaiseksi. Kypsennä massaa koko ajan sekoittaen, jotta jauhot hieman kypsyvät.
  4. Laita massa sekoituspataan.
  5. Lisää kananmunat vähitellen lapavatkaimmella sekoittaen. Mausta vaniljasokerilla.
  6. Jäähdytä massa hyvin kelmulla peitettynä.
  7. Pursota massa tähtityllalla leivinpaperille noin 13 cm pitkiksi leivosaihioiksi.
  8. Paista 180°C:ssa uunissa noin 30 min.
  9. Jäähdytä eclairpohjat.
  10. Täyte

  11. Vaahdota kerma kuohkeaksi.
  12. Lisää tuorejuusto ja vanilja-tuorejuustotäyte. mausta kahvijauheella ja mantelilköörillä.
  13. Täyttäminen

  14. Tee pohjaan kolme reikää. Pursota täyte sisään.
  15. Koristele pinta täytteellä ja siivilöi kaakaojauhetta pinnalle.
kpl
g
5.1 kg
285 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
285 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
285 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.