Eclair ja tiramisu muodostavat tässä hybridileivonnaisen, jonka tuttu herkullinen vastustamaton maku toimii aina.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Eclair ja tiramisu muodostavat tässä hybridileivonnaisen, jonka tuttu herkullinen vastustamaton maku toimii aina.
Eclairmassa | |
---|---|
0.320 kg | |
0.320 kg | |
0.320 kg | vettä |
0.008 kg | suolaa |
0.320 kg | vehnäjauhoja |
0.560 kg | kananmunia |
0.012 kg | vaniljasokeria |
1.860 kg (50 kpl à 0.037 kg) | |
Täyte ja kuorrutus | |
2.000 kg | |
0.400 kg | |
0.640 kg | |
0.004 kg | pikakahvijauhetta |
0.100 kg | mantelilikööriä |
3.144 kg (50 kpl à 0.063 kg) | |
Koristeluun | |
0.050 kg | kaakaojauhetta |
0.050 kg (50 kpl à 0.001 kg) | |
5.054 kg (50 kpl à 0.101 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.