Tiramisukakku

Valio Food Solutions

Tiramisukakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 kpl

Pohja

0.500 kg
valkuaisia
0.300 kg
sokeria
0.300 kg
keltuaisia
0.200 kg
sokeria
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.800 kg (6 kpl à 0.300 kg)

Täyte

1.400 kg
0.420 kg
0.420 kg
1.400 kg
0.048 kg
liivatelehtiä
3.688 kg (6 kpl à 0.615 kg)

Kostutus

0.000 kg
vahvaa kahvia
0.000 kg (6 kpl à 0.000 kg)

Pinnalle

0.000 kg
kaakaojauhetta
0.000 kg (6 kpl à 0.000 kg)
5.488 kg (6 kpl à 0.915 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Vaahdota valkuaiset ja sokeri.
  3. Vaahdota keltuaiset ja sokeri.
  4. Yhdistä vaahdot ja sekoita varovasti joukkoon siivilöidyt jauhot.
  5. Pursota massa sileällä tyllällä ø n. 18 cm pohjiksi leivinpaperille.
  6. Paista pohjat 180°C:ssa noin 12 min.
  7. Kuorruta leivokset suklaalla.
  8. Täyte

  9. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.
  10. Lämmitä maito ja sulata siihen liivatelehdet.
  11. Lisää tuorejuuston ja vaniljakreemin sekaan. Sekoita tasaiseksi.
  12. Vaahdota kerma kuohkeaksi. Lisää juustoseoksen joukkoon nostellen.
  13. Täyttäminen

  14. Laita ø 18 cm:n kakkurenkaan sisälle kuviomuovisuikale.
  15. Kostuta pohjat.
  16. Täytä renkaisiin vurotellen täytettä ja pohjia. Kuvioi pinta palettiveitsen kärjellä.
  17. Pakasta
  18. Koristelu

  19. Irrota muovisuikale. Ruiskuta valkoista kaakaospraytä reunoille.
  20. Siivilöi kaakaojauhetta pinnalle.
0
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›