Toast "Végen" / Vegaaninen Skagen

Toast "Végen" / Vegaaninen Skagen
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Toast "Végen" / Vegaaninen Skagen

Toast "Végen" / Vegaaninen Skagen

Toast Skagen on skandinaavisen pöydän ehdoton klassikko. Nyt voit tarjota sen myös vegaanisena versiona asiakkaillesi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

"Végen"-massa

0.500 kg
0.005 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.085 kg
punasipulia , hienonnettuna
0.040 kg
tuoretta tilliä , hienonnettuna
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.014 kg
sitruunaa , kuori ja mehu
0.400 kg
vegaanimajoneesia

Lisäksi

0.276 kg
mummonkurkkuja , viipaleina
0.100 kg
vegaanista mätiä , esim. CaviArt
0.500 kg
saaristolaisleipää

Ohje

  1. Mausta Nyhtökaura suolalla ja mustapippurilla ja paahda hetki pannulla tai uunissa, kunnes hiukan ruskistunutta ja rapeaa. Jäähdytä.
  2. Sekoita "Végen"-massan loput ainekset keskenään.
  3. Tarjoile saaristoleipien päällä, mummonkurkkujen ja vegaanisen "mädin" kera.
kpl
g
1.9 kg
249 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
249 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.