Toffee-päärynäwiener

Toffee-päärynäwiener

Teollisuus
304 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Wienertaikina
1,000 kg vettä
0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,025 kg suolaa
0,150 kg sokeria
0,100 kg hiivaa
0,400 kg kananmunia
0,050 kg Valio Eila® voita
2,200 kg vehnäjauhoja
1,500 kg Valio Eila® kaulintavoita kaulintaan
5,500 kg 78 kpl á 0,071 kg
Täyte
1,560 kg Valio toffeetäytettä
1,560 kg 78 kpl á 0,020 kg
Täyte
1,170 kg säilykepäärynää
1,170 kg 78 kpl á 0,015 kg
8,230 kg 78 kpl á 0,106 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.

  • Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3.

  • Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.

  • Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia.

  • Kauli wienertaikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi.Leikkaa matto 14 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Leikkaa nauhoista kolmioita, joiden kanta on 16 cm. Leikkaa kolmioihin kolme kahteen kumpaankin sivuun.

  • Pursota paloille toffeetäytettä ja laita täytteen päälle päärynälohko. Ummista wienereiksi.

  • Nostata wienerit max. 33°C:ssa. Voitele nousseet wienerit kananmunalla ja paista 220°C:ssa uunissa noin 13 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!