Toffee-päärynäwiener

Toffee-päärynäwiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Toffee-päärynäwiener

Toffee-päärynäwiener

Ainekset78 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.500 kg (78 kpl à 0.071 kg)

Täyte

1.560 kg
1.560 kg (78 kpl à 0.020 kg)

Täyte

1.170 kg
säilykepäärynää
1.170 kg (78 kpl à 0.015 kg)
8.230 kg (78 kpl à 0.106 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3.
  3. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia.
  5. Kauli wienertaikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi.Leikkaa matto 14 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Leikkaa nauhoista kolmioita, joiden kanta on 16 cm. Leikkaa kolmioihin kolme kahteen kumpaankin sivuun.
    Kauli wienertaikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi.Leikkaa matto 14 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Leikkaa nauhoista kolmioita, joiden kanta on 16 cm. Leikkaa kolmioihin kolme kahteen kumpaankin sivuun.
  6. Pursota paloille toffeetäytettä ja laita täytteen päälle päärynälohko. Ummista wienereiksi.
  7. Nostata wienerit max. 33°C:ssa. Voitele nousseet wienerit kananmunalla ja paista 220°C:ssa uunissa noin 13 min.
kpl
g
8.3 kg
304 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
304 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
304 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.