Toffeeboston

Toffeeboston
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Toffeeboston

Toffeeboston

Ainekset11 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (11 kpl à 0.449 kg)

Täyte

1.100 kg
1.100 kg (11 kpl à 0.100 kg)

Täyte

0.125 kg
0.375 kg
vettä
0.500 kg (11 kpl à 0.045 kg)

Pinnalle

0.130 kg
mantelilastuja
0.130 kg (11 kpl à 0.012 kg)
6.670 kg (11 kpl à 0.606 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:m levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä nauhoille tasainen kerros toffeetäytettä sekä vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettua vaniljakremiä. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa saksilla kuvio rullien pintaan. Leikkaa rullat 600 g:n paloiksi. Aseta palat Ø 18 cm voideltuihin kakkurenkaisiin. Laita taikinanauhan keskelle voideltu runebergintorttuvuoka.
  5. Nostata bostonit. Voitele bostonit kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja.
  6. Paista kranssit 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
6.7 kg
279 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
279 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.