Toffeekampa

Valio Food Solutions

Toffeekampa

Ainekset85 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.530 kg (85 kpl à 0.065 kg)

Täyte

1.700 kg
1.700 kg (85 kpl à 0.020 kg)

Pinnalle

0.340 kg
mantelirouhetta
0.340 kg (85 kpl à 0.004 kg)
0.000 kg (85 kpl à 0.000 kg)
7.570 kg (85 kpl à 0.089 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa levy 10 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Pursota nauhojen keskelle toffeetäytettä tasainen raita. Voitele kananmunalla nauhojen alareuna.
  4. Taita nauhat kahteen osaan ja leikkaa alareunaan kampakuvio. Leikkaa nauhat 12 cm:n paloiksi. Voitele palat ja kasta mantelirouheeseen. Aseta palat pellille kaarevaan muotoon. Nostata wienerit.
  5. Paista nousseen wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
7.2 kg
356 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
356 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
356 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›