Toffeepulla

Valio Food Solutions

Toffeepulla

Ainekset100 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (100 kpl à 0.049 kg)

Täyte

1.100 kg
1.100 kg (100 kpl à 0.011 kg)

Täyte

0.125 kg
0.375 kg
vettä
0.500 kg (100 kpl à 0.005 kg)

Pinnalle

0.130 kg
mantelilastuja
0.130 kg (100 kpl à 0.001 kg)
6.670 kg (100 kpl à 0.067 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:m levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä nauhoille tasainen kerros toffeetäytettä sekä vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettua vaniljakremiä. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa rullat 65 g:n paloiksi. Aseta palat pellille häntä alle.
  5. Nostata pullat. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja.
  6. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
6.7 kg
279 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
279 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›