Toffeetwist

Toffeetwist

Teollisuus
368 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Croissanttaikina
1,000 kg vettä
0,075 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,200 kg kananmunia
0,040 kg suolaa
0,150 kg sokeria
0,150 kg hiivaa
0,100 kg Valio voita
1,900 kg vehnäjauhoja
1,200 kg Valio Eila® kaulintavoita kaulintaan
4,815 kg 40 kpl á 0,120 kg
Täyte
0,700 kg Valio toffeetäytettä
0,300 kg pekaanipähkinöitä
1,000 kg 40 kpl á 0,025 kg
5,815 kg 40 kpl á 0,145 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3 .

  • Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.

  • Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä

  • Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 50 cm leveäksi matoksi.

  • Leivitä puoleenväliin taikinamattoa toffeetäytettä ja ripottele pähkinät.

  • Käännä toinen puoli taikinaa täytteen päälle. Leikkaa 2,5cm leveiksi nauhoiksi.

  • Pyöritä kaistaleet kierteelle ja laita pellille tai patonkipellille paperin päälle.

  • Nostata alle 33°C:ssa.

  • Paista 210°C:een uunissa n. 20 min. Paiston alussa höyrytys.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!