Toffeetwist

Valio Food Solutions

Toffeetwist

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 kpl

Croissanttaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.200 kg
kananmunia
0.040 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.100 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
4.815 kg (40 kpl á 0.120 kg)

Täyte

0.700 kg
0.300 kg
pekaanipähkinöitä
1.000 kg (40 kpl á 0.025 kg)
5.815 kg (40 kpl á 0.145 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x3 .
  2. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi ja leikkaa 50 cm leveäksi matoksi.
  5. Leivitä puoleenväliin taikinamattoa toffeetäytettä ja ripottele pähkinät.
  6. Käännä toinen puoli taikinaa täytteen päälle. Leikkaa 2,5cm leveiksi nauhoiksi.
  7. Pyöritä kaistaleet kierteelle ja laita pellille tai patonkipellille paperin päälle.
  8. Nostata alle 33°C:ssa.
  9. Paista 210°C:een uunissa n. 20 min. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
5.8 kg
368 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
368 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
368 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.