Tomaatti-pekoni bagel

Tomaatti-pekoni bagel

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
190 kcal / 100g
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,000 kg Valio moniviljabagelia
0,500 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,170 kg romainesalaattia
0,240 kg pekonia paahdettuna
0,485 kg tomaattia viipaleina
0,200 kg Valio punasipulihilloketta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Voit halutessasi paahtaa bagelit kuumaksi.

  • Voitele tuorejuustolla.

  • Täytä muilla aineilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!