Tomaatti-pekoni bagel

Tomaatti-pekoni bagel
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Tomaatti-pekoni bagel

Tomaatti-pekoni bagel

Pekonia, tomaattia ja makeaa punasipulihilloketta. Erinomainen tuote vitriiniin tai kahvitarjoiluihin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

1.000 kg
bagelia, pakaste
0.500 kg
0.170 kg
romainesalaattia
0.240 kg
pekonia paahdettuna
0.485 kg
tomaattia viipaleina
0.200 kg
punasipulihilloketta

Ohje

  1. Voit halutessasi paahtaa bagelit kuumaksi.
  2. Voitele tuorejuustolla.
  3. Täytä muilla aineilla.
kpl
g
2.5 kg
193 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
193 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.