Tomaattiset chilisilakat

Valio Food Solutions

Tomaattiset chilisilakat

Ainekset15 annosta

2.500 kg

Lisäksi

1.000 kg
tomaattimurskaa
0.020 kg
sokeria
0.010 kg
sormisuolaa
0.030 kg
punaista chiliä
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Sulata ja valuta silakkafileet.
  2. Lado silakat Gn-vuokaan limittäin.
  3. Lisäksi

  4. Kuumenna kaikki aineet keskenään ja anna hautua 20 min.
  5. Kaada seos silakoiden päälle ja kypsennä uunissa 150° C n. 30 min.
kpl
g
3.6 kg
112 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
112 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
112 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›