Tomaattiset smetanamuikut

Tomaattiset smetanamuikut
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Tomaattiset smetanamuikut

Tomaattiset smetanamuikut

Herkullisen täyteläisen muikkuruoka joko lounaspöytään tai jäähdytettynä alkupalapöytään.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset14 annosta

0.900 kg
muikkuja
0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.500 kg
0.400 kg
0.090 kg
tomaattipyreetä
0.018 kg
suolaa
0.002 kg
valkosipulijauhetta
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.010 kg
maissitärkkelystä
0.002 kg
chilimausteseosta

Ohje

  1. Laita peratut ( ja sulatetut )muikut ja sipulikuutiot GN-vuokaan. Sekoita loput raaka-aineet kastikkeeksi. Annostele kastike kalojen päälle, sekoittele kevyesti , että kastike jakaantuu tasaisesti. Paista 140 asteessa kuivapaistolla vähintään noin 45 minuuttia. Tarjoile perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa. Muikut voi tarjota myös jäähdytettynä alkuruokana.
  2. Perusohjeesta tulee yksi 1/2 65mm GN-vuoka

kpl
g
2.0 kg
174 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
174 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.