Tomaattisolttis

Valio Food Solutions

Tomaattisolttis

Ainekset80 kpl

Perustaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.030 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
3.410 kg (80 kpl à 0.043 kg)

Kaulintaan

0.600 kg
0.600 kg (80 kpl à 0.008 kg)

Täyte

0.240 kg
tomaattipyreetä
0.400 kg
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä keitettynä
0.800 kg
0.200 kg
0.400 kg
0.024 kg
oreganoa
0.008 kg
mustapippuria
0.016 kg
suolaa
2.088 kg (80 kpl à 0.026 kg)
6.098 kg (80 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Valmista täyte sekoittamalla täytteen aineet yhteen. Levitä täyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat. Leikkaa paloiksi ja aseta pellille "häntä" alle. Nostata, voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta. Paista 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia
kpl
g
6.1 kg
288 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
288 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
288 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
105 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›