Tomaattista kinkkukeittoa ja juustokrutonkeja

Tomaattista kinkkukeittoa ja juustokrutonkeja
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Tomaattista kinkkukeittoa ja juustokrutonkeja

Tomaattista kinkkukeittoa ja juustokrutonkeja

Tämä keitto saa inspiraatiota ranskalaisesta sipulikeitossa, jossa keitto kuorrutetaan leivällä ja juustolla. Juustokrutongit toimivat erinomaisena keiton lisukkeena. Hyödynnä hävikkileipää, jos sitä on jäänyt. Tarjoile pääruokalinjaston vierestä, jotta krutongit pysyvät hieman lämpiminä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Tomaattinen kinkkukeitto

0.050 kg
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.170 kg
pakastesipulikuutioita
1.000 kg
keittojuureksia, pakaste
0.500 kg
0.100 kg
tomaattipyreetä
0.500 kg
tomaattimurskaa
1.500 kg
lihalientä
0.750 kg
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Juustokrutongit

0.500 kg
0.100 kg
0.010 kg
tuoretta timjamia

Ohje

  1. Tomaattinen lihakeitto

  2. Freesaa sipulit ja juurekset voissa. Lisää tomaattipyree, tomaattimurska ja lihaliemi.
  3. Lisää kinkkusuikaleet ja hauduta hetki. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Juustokrutongit

  5. Revi/leikkaa leivästä sopivia paloja, ripottele päälle Emmental ja paista 185° C n. 5 min. Viimeistele timjamilla.
  6. Tarjoile juustokrutongit lihakeiton kanssa, mieluusti lämpimänä.
kpl
g
5.0 kg
79 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
79 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.