Vegaaninen tomaattitartar on umamipommi, johon jää taatusti koukkuun. Täydellinen ruoka terasseille ja dinnereiden alkuun.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Vegaaninen tomaattitartar on umamipommi, johon jää taatusti koukkuun. Täydellinen ruoka terasseille ja dinnereiden alkuun.
Tomaattitartar | |
---|---|
1.940 kg | kirsikkatomaattia |
0.100 kg | rypsiöljyä |
0.001 kg | suolaa |
0.050 kg | kaprista |
0.020 kg | tabascoa |
0.020 kg | soijakastiketta |
0.020 kg | ruohosipulia hienonnettuna |
0.001 kg | mustapippuria myllystä |
Basilikaöljy ja -vaahto | |
0.200 kg | tuoretta basilikaa |
0.400 kg | rypsiöljyä |
0.020 kg | suolaa |
0.250 kg | |
Pikkelöity sinapinsiemen | |
0.150 kg | vettä |
0.100 kg | sokeria |
0.050 kg | väkiviinaetikkaa |
0.100 kg | sinapinsiemeniä |
Veggiekeksi | |
0.400 kg |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.