Tonnikala-fenkolikastike

Tonnikala-fenkolikastike

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
139 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,200 kg tuoretta fenkolia
0,150 kg tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
0,200 kg Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
Päälle
  Food Service katkarapuja sulatettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa fenkoli paloiksi ja keitä kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä.

  • Valuta tonnikala ja soseuta kaikki aineet kutterissa tasaiseksi.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!