Tonnikalaquesadillat

Tonnikalaquesadillat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Tonnikalaquesadillat

Tonnikalaquesadillat

Ainekset10 annosta

0.680 kg
Valio GN-pizzapohjaa 340 g x 12 / 4,08 kg

Täyte

0.600 kg
pakastekasvissekoitusta
0.006 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.200 kg
0.300 kg
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
0.300 kg
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.003 kg
suolaa

Pinnalle

0.100 kg

Ohje

  1. Ota pizzapohjat sulamaan huoneenlämpöön. Höyrytä kasviksia n. 5 min, jäähdytä ja valuta. Valuta tonnikala ja yhdistä täytteen aineet.
  2. Aseta toinen pizzapohjista GN 1/1 -uunipellille ja levitä täyte päälle. Aseta toinen pizzapohja päälle ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista quesadillaa 180 asteessa n. 20 min.
  3. Leikkaa hieman jäähtyneestä levystä haluamasi mallisia leipäsiä. Tarjoa keiton tai raikkaan salaatin kanssa. Quesadilla sopii erinomaisesti myös kokoustarjoiluun.
Vinkki

Vinkki

Saat vaihtelua täytteeseen vaihtamalla tonnikalan ruskistettuun jauhelihaan.
kpl
g
2.2 kg
173 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
173 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.