Tonnikalaquesadillat

Valio Food Solutions

Tonnikalaquesadillat

Ainekset12 annosta

0.680 kg

Täyte

0.600 kg
0.006 kg
0.200 kg
0.300 kg
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
0.300 kg
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.003 kg
suolaa

Pinnalle

0.100 kg

Ohje

  1. Ota pizzapohjat sulamaan huoneenlämpöön. Höyrytä kasviksia n. 5 min, jäähdytä ja valuta. Valuta tonnikala ja yhdistä täytteen aineet.
  2. Aseta toinen pizzapohjista GN 1/1 -uunipellille ja levitä täyte päälle. Aseta toinen pizzapohja päälle ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista quesadillaa 180 asteessa n. 20 min.
  3. Leikkaa hieman jäähtyneestä levystä haluamasi mallisia leipäsiä. Tarjoa keiton tai raikkaan salaatin kanssa. Quesadilla sopii erinomaisesti myös kokoustarjoiluun.

Vinkki

Saat vaihtelua täytteeseen vaihtamalla tonnikalan ruskistettuun jauhelihaan.
kpl
g
1.9 kg
177 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
177 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
129 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
177 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
129 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.