Toscakakku

Toscakakku

Teollisuus
443 kcal / 100g
Toscakakku on kahvikakkujen kunkku. Se kuuluu niin arkiseen kahvitarjoiluun kuin hienoimpaan juhlaan. Tällä kertaa olen valmistanut toscan pitkän malliseksi. Siitä on helppo leikata erimuotoisia paloja ja vaikkapa leivoksia jotka voi kuorruttaa osittain suklaaseen.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
2,500 kg Valio Eila® voita
2,500 kg sokeria
0,950 kg Valio vispikermaa laktoositon
3,300 kg vehnäjauhoja
0,075 kg leivinjauhetta
2,500 kg munia
11,825 kg 36 kpl á 0,328 kg
Tosca
1,400 kg Valio Eila® voita
1,400 kg Valio vispikermaa laktoositon
2,400 kg sokeria
0,250 kg vehnäjauhoja
2,400 kg mantelilastuja
7,850 kg 36 kpl á 0,218 kg
19,675 kg 36 kpl á 0,547 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Sekoita huoneenläpöiset voi ja kuivat aineet sekaisin.

  • Lisää kananmunat ja vaahdota kuohkeaksi.

  • Annostele voideltuihin vuokiin ohut kerros massaa.

  • Paista 220°C:ssa n. 11 min.

Tosca
  • Sulata voi, lisää kerma ja kiehauta.

  • Yhdistä jauhot ja sokeri. Lisää kerma-voi seokseen. Kiehauta.

  • Lisää mantelilastut. Sekoita.

  • Annostele pohjien päälle ja paista vielä 260°C:ssa kauniin ruskeaksi.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos