Toscakakku

Toscakakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Toscakakku

Toscakakku on kahvikakkujen kunkku. Se kuuluu niin arkiseen kahvitarjoiluun kuin hienoimpaan juhlaan. Tällä kertaa olen valmistanut toscan pitkän malliseksi. Siitä on helppo leikata erimuotoisia paloja ja vaikkapa leivoksia jotka voi kuorruttaa osittain suklaaseen.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset36 kpl

Pohja

2.500 kg
2.500 kg
sokeria
0.950 kg
3.300 kg
vehnäjauhoja
0.075 kg
leivinjauhetta
2.500 kg
kananmunia
11.825 kg (36 kpl à 0.328 kg)

Tosca

1.400 kg
1.400 kg
2.400 kg
sokeria
0.250 kg
vehnäjauhoja
2.400 kg
mantelilastuja
7.850 kg (36 kpl à 0.218 kg)
19.675 kg (36 kpl à 0.547 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita huoneenläpöiset voi ja kuivat aineet sekaisin.
  3. Lisää kananmunat ja vaahdota kuohkeaksi.
  4. Annostele voideltuihin vuokiin ohut kerros massaa.
  5. Paista 220°C:ssa n. 11 min.
  6. Tosca

  7. Sulata voi, lisää kerma ja kiehauta.
  8. Yhdistä jauhot ja sokeri. Lisää kerma-voi seokseen. Kiehauta.
  9. Lisää mantelilastut. Sekoita.
  10. Annostele pohjien päälle ja paista vielä 260°C:ssa kauniin ruskeaksi.
kpl
g
19.4 kg
442 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
442 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
442 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.