Trooppinen hedelmärahka

Trooppinen hedelmärahka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Trooppinen hedelmärahka

Trooppinen hedelmärahka

Ainekset10 annosta

Rahkaseos

0.300 kg
0.001 kg
inkivääriä
0.020 kg
sokeria
0.200 kg
0.240 kg
mangososetta
0.300 kg
sokeroitua hedelmäsekoitusta sulatettuna

Koristeeksi

0.000 kg
mangososetta

Ohje

  1. Lisää inkivääri, sokeri ja mangosose rahkan joukkoon. Vaahdota kerma ja sekoita rahkaseokseen.
  2. Valuta hedelmäsekoitus.
  3. Kokoka annokseksi kerroksittain ensin hedelmäsekoitus ja sitten rahkaseos.
  4. Koristeeksi

  5. Lisää mangosose raitana päälle.
kpl
g
1.0 kg
166 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
166 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
166 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.