Tuhatlehtikakku

Valio Food Solutions

Tuhatlehtikakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset46 annos

Voitaikina

0.000 kg (46 kpl à 0.000 kg)
1.400 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
2.000 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
5.430 kg (46 kpl à 0.118 kg)
0.000 kg (46 kpl à 0.000 kg)

Kreemi

1.000 kg
10.000 kg
0.050 kg
vaniljatankoa
0.800 kg
maissitärkkelystä
1.700 kg
sokeria
3.000 kg
kananmunia
16.550 kg (46 kpl à 0.360 kg)

Koristeluun

1.000 kg
0.500 kg
1.500 kg (46 kpl à 0.033 kg)
23.480 kg (46 kpl à 0.510 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa
  3. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4.
  4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia
  5. Kauli taikina 2x4
  6. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
  7. Kauli taikina 2 mm:n vahvuiseksi ja rei´itä runsaasti.
  8. Anna levätä seuraavaan päivään.
  9. Paista 210 °C:ssa noin 25 min.
  10. Kreemi

  11. Kiehauta maito ja voi.
  12. Yhdistä vaniljansiemenet, tärkkelys, sokeri ja kananmunat. Lisää pieni määrä kuumennettua maitoa.
  13. Kaada seos kiehuvaan maito-voi seokseen ja sekoita voimakkaasti.
  14. Kaada jäähtymään ohueksi kerrokseksi ja peitä tuorekelmulla.
  15. Kasaaminen

  16. Leikkaa kypsät voitaikina levyt 5x20 cm:n paloiksi.
  17. Täytä jäähtyneellä vaniljakreemillä. Laita pohjustus pystyyn kyljelleen.
  18. Vaahdota pehmeä voi ja lisää vaniljakreemi.
  19. Pursota pinnalle röyhelöksi.
  20. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
23.0 kg
246 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
246 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
246 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,3 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›