Tukkipojan juustokeitto

Valio Food Solutions

Tukkipojan juustokeitto

Ainekset12 annosta

2.000 kg
kasvislientä
0.750 kg
0.080 kg
maissitärkkelystä
0.042 kg
hienonnettua persiljaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.004 kg
sokeria
0.050 kg
sitruunamehua

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan kasvisliemeen kuutioitu juusto. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää keskenään sekoitettu ruokakerma ja maissitärkkelys. Keitä pari minuuttia ja mausta.
  2. Tarjoa paahdetuttujen leipäkuutioiden kera.
kpl
g
3.2 kg
88 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
88 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Kalsium
154 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
88 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g
Kalsium
154 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›