Tulinen katkarapukeitto

Tulinen katkarapukeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
79 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,300 kg kalalientä
2,400 kg tomaattimurskaa
1,200 kg Food Service paprikakuutioita
0,300 kg Food Service sipulikuutioita
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,050 kg Valio Eila® voita
0,150 kg sokeria
0,015 kg suolaa
0,015 kg tabascoa
0,030 kg sitruunamehua
1,000 kg Food Service katkarapuja
0,015 kg hienonnettua tilliä
0,012 kg hienonnettua persiljaa
0,015 kg hienonnettua ruohosipulia
Pinnalle
0,440 kg Valio Eila® smetanaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kuullota sipulit, valkosipuli ja paprikakuutiot voissa. Lisää kalaliemi, tomaattimurska ja kiehauta.

  • Lisää joukkooon loput aineet paitsi katkaravut. Soseuta keittopohja.

  • Ennen tarjoilua kuumenna keitto ja lisää katkaravut sekä yrtit.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!