Tulinen katkarapukeitto

Valio Food Solutions

Tulinen katkarapukeitto

Ainekset20 annosta

0.300 kg
kalalientä
2.400 kg
tomaattimurskaa
1.200 kg
0.300 kg
0.050 kg
0.050 kg
0.150 kg
sokeria
0.015 kg
suolaa
0.015 kg
tabascoa
0.030 kg
sitruunamehua
1.000 kg
0.015 kg
hienonnettua tilliä
0.012 kg
hienonnettua persiljaa
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia

Pinnalle

0.440 kg

Ohje

  1. Kuullota sipulit, valkosipuli ja paprikakuutiot voissa. Lisää kalaliemi, tomaattimurska ja kiehauta.
  2. Lisää joukkooon loput aineet paitsi katkaravut. Soseuta keittopohja.
  3. Ennen tarjoilua kuumenna keitto ja lisää katkaravut sekä yrtit.
kpl
g
5.2 kg
79 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
79 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
79 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
10 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.